Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

roze hanglamp

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Roze hanglamp

Deze roze hanglamp is de verlichting voor de echte dames onder ons. Deze verlichting laat je alles zien door een roze bril. De roze hanglamp is erg vrouwelijk en elegant, terwijl hij tegelijkertijd ook enorm chick en modern staat. Met deze verlichting fleur je in één klap je hele kamer op met dank aan de roze kleur die hij geeft. Hang hem in je huiskamer, slaapkamer, of natuurlijk op de kamer van je kleine meid. Haal dus snel je eigen roze hanglamp! Wij zijn in ieder geval al helemaal verkocht.

Stylingtips voor je roze hanglamp

De roze hanglamp steekt prachtig af bij een wit plafon en vooral als de muren dan ook nog wit zijn. Helemaal geweldig is het om hem te combineren met accessories in het roze. Wil je een roze hanglamp voor de kamer van je nieuwe baby? Ga dan vooral voor baby roze accessories! Dat staat super cute. Ook op een kamer voor de kids staat hij leuk en speels, vooral door de roze gloed die de lamp mee brengt. Voor meer inspiratie kan je ook kijken bij hanglamp kinderkamer. De ontwerpen van die lamp zijn net zo creatief als je kids.

Ga voor groen met je roze hanglamp

Geef jij iets om het milieu? Dan is een led hanglamp echt iets voor jou. Deze hanglampen verbruiken wel 7 keer minder elektriciteit en gaat ook nog langer mee. Je hoeft dus minder vaak je lamp te vervangen. Niet alleen het milieu is je hier dankbaar voor, maar ook je portemonnee! Dat is nog eens verlichting zonder schuldgevoel. Ook deze ‘groene’ lamp kan je perfect combineren met leuke accessoires zoals kaarsen in dezelfde kleur. Kijk bij led hanglamp voor meer inspiratie en ideeën!