Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

papieren hanglamp

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Papieren hanglamp

Wat wij het mooiste vinden aan een papieren hanglamp is het zachte licht wat hij geeft. Prachtig vinden we dat. Jij ook? Dan heb je nu je perfecte lamp gevonden. Een papieren hanglamp fleurt de hele kamer op en staat ook geweldig in je tuin. Hou je niet zo van opvallend? Ga dan voor een papieren hanglamp in het wit. Met deze lamp kan je ook een speels effect creëren door te variëren in diameter en hoogte.

Tips voor je papieren hanglamp

Het is een mooie heldere avond en er komt allemaal bezoek over de vloer. Hoe geweldig is het dan om in de tuin te zitten omringt door hanglampen met de mooiste kleuren en patronen. Dat maakt de sfeer helemaal af. Of wat dacht je van de kinderkamer? Daarvoor is dit de perfecte lamp. Met de mooie patronen en plaatjes zit er altijd wel een papieren hanglamp bij die je kindje ziet zitten. Tip: combineer hem met origami in het wit! Zet bijvoorbeeld een origami figuurtje op een bijzettafeltje in de buurt. Kijk voor meer inspiratie eens bij hanglamp kinderkamer.

Waar hang je je papieren hanglamp

De hoogte waarop je je papieren hanglamp hangt heeft veel invloed op de sfeer. De lamp hoog hangen of juist op ooghoogte geeft allebei een totaal ander beeld. In de tuin kun je er bijvoorbeeld over nadenken of mensen zitten of juist gaan staan. Als je van plan bent om lekker op je terras te gaan zitten kun je ze beter wat lager hangen met een grote diameter. Nog een tip van ons: neem een led hanglamp. Deze lamp verbruikt wel 7 keer minder elektriciteit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Ideaal vinden wij dat.