Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

rotan hanglamp

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Rotan hanglamp

Ben jij een echt buitenmens of hou je gewoon van natuurlijke elementen om je heen? De rotan hanglamp maakt dit helemaal mogelijk. Deze rieten lampenkap past perfect bij houten woonaccessoires en landelijke meubels. Het mooie aan de rieten lampenkap is dat hij echt de natuur in huis brengt en dat combineert met een geweldig design. De rotan hanglamp is niet te opvallend met zijn natuurlijke kleuren maar dankzij de originele lampenkap toch een echt plaatje binnen je interieur. De rotan hanglamp is perfect voor als je niet van te opvallende dingen houdt, maar wel van lekker origineel!

De voordelen van een rotan hanglamp

Het grootste en meest duidelijke voordeel van de rotan hanglamp is natuurlijk de natuurlijke sfeer die hij geeft. Door de rieten lampenkap zou je zo kunnen wegdromen over bossen en heidens. Ook is een groot voordeel dat deze hanglampen perfect bij je landelijke meubels passen! En dit zijn pas enkele van de vele voordelen van de rotan hanglamp. Wij zijn in ieder geval al helemaal verkocht! Ben jij juist iemand die van strak en opvallend houd? Het tegenovergestelde van de rotan hanglamp is hanglamp koper. Wie weet is dat dan iets voor jou.

Tips voor je rotan hanglamp

De nummer 1 tip bij deze rieten lampenkap is om hem buiten te hangen. Het mooiste is om hem onder een afdak te hangen boven een terras of ander zitgedeelte. Door de natuurlijke kleuren heb je toch genoeg verlichting zonder dat je buitengevoel wordt afgenomen of verminderd. Een andere tip is om hem boven je eettafel te hangen en die te versieren met rieten woonaccessoires zoals een krans met herfstbladeren of bloemen. Wil je tegelijkertijd ook nog iets goeds doen voor het milieu? Kijk dan eens bij led hanglamp. Deze hanglampen verbruiken wel 7 keer minder elektriciteit!